Onze trainers

Ditka de Groot

De leider van de groep. Ik zorg voor rust, balans en duidelijkheid.

Mijn naam is Ditka Naomi de Groot. Zolang ik me al kan herinneren, zijn dieren het belangrijkste onderdeel uit mijn leven. Zo begon ik al op jonge leeftijd met het leren begrijpen, het spreken van de taal en het trainen van dieren. Zo werd het uiteindelijk mijn levensdoel om de communicatie en band te versterken tussen mens en dier. Ik hou van alle dieren, maar focus mij in mijn trainingen het meest op honden. Daarnaast coach ik jou, als baasje, om om te leren gaan met jouw emoties in moeilijke of onzekere situaties met jouw hond. Om zo jouw hond beter te kunnen helpen en te begeleiden. Ook help ik al jaren baasjes met het opleiden van een hond of pup. Of kom ik dus bij mensen thuis waar de balans en communicatie met hun hond niet soepel verloopt, wat leidt tot ongewenst gedrag.

Uit ervaring heb ik geleerd dat een puppycursus bij een hondenschool vaak niet de gewenste resultaten oplevert. De persoonlijke aandacht voor hond en baas mist bijvoorbeeld. Daarom heb ik gekozen voor een-op-een sessies. Alle focus gaat naar jou en jouw hond. Op die manier wordt de training optimaal gebruikt en zijn er geen ongewenste afleidingen. Zo halen we het beste in jullie allebei naar boven.

Ik train in principe samen met mijn twee collega-honden, Sheba en Lyon. Zij dienen als voorbeeldfunctie tijdens mijn trainingen. We kijken per training of het wenselijk is om Sheba of Lyon mee te nemen. Dit gaat natuurlijk in overleg.

Ik hoop zoveel mogelijk baasjes te kunnen helpen, zodat zij weer kunnen genieten van de mooie band tussen hond en mens.

Ditka

Sheba

Dit is Sheba. Sheba is qua karakter rustig en in balans. Deze oudere dame met veel levenservaring leert jouw honden grenzen aan. En heeft tijdens de trainingen een voorbeeldfunctie. Voor sommige honden is dit fijner én makkelijker, dan communiceren met mensen. Sheba geeft altijd het juiste voorbeeld.

Het meenemen van Sheba is optioneel. Ik train in principe samen met mijn twee collega-honden, Sheba en Lyon. Zij dienen als voorbeeldfunctie tijdens mijn trainingen. We kijken per training of het wenselijk is om Sheba of Lyon mee te nemen.

Sheba

Lyon

Dit is Lyon. Lyon is altijd vrolijk en blij. En zorgt voor een positieve energie binnen de groep. Lyon leert jouw hond hoe hij sociaal kan zijn naar mens en dier.

Het meenemen van Lyon is optioneel. Ik train in principe samen met mijn twee collega-honden, Sheba en Lyon. Zij dienen als voorbeeldfunctie tijdens mijn trainingen. We kijken per training of het wenselijk is om Sheba of Lyon mee te nemen.

Lyon

Over ons

Wij zijn een kleine organisatie waarin een goede communicatie tussen mens en dier voorop staat.

Copyright ©2022 All rights reserved | Website gemaakt en gehost bij Triniti