Onze trainers

Ditka de Groot

De leider van de groep. Ik zorg voor rust, ruimte en duidelijkheid binnen de groep.

Hi, mijn naam is Ditka Naomi de Groot. Zolang ik me al kan herinneren, zijn dieren het belangrijkste onderdeel uit mijn leven. Zo begon ik al op jonge leeftijd met het leren begrijpen, het spreken van de taal en het trainen van dieren. Zo werd het uiteindelijk mijn levensdoel om de communicatie en band te versterken, tussen mens en dier. Ik hou van alle dieren, maar focus mij in mijn trainingen het meest op honden. Zo help ik al jaren baasjes met het opleiden van een hond of pup. Of kom ik bij mensen thuis waar de balans en communicatie met hun hond niet soepel verloopt, wat leidt tot ongewenst gedrag.

Uit ervaring heb ik geleerd dat een puppycursus vaak niet de gewenste resultaten oplevert. De persoonlijke aandacht voor hond en baas mist bijvoorbeeld. Daarom heb ik gekozen voor 1 op 1 sessies. Geen andere honden en mensen, alle focus gaat naar jou en jouw hond. Op die manier wordt de 'les' optimaal gebruikt en zijn er geen afleidende factoren. Zo halen we het beste in jullie allebei naar boven.

Ik train samen met mijn twee collega-honden, Sheba en Lyon. Zij dienen als voorbeeldfunctie tijdens mijn trainingen en versterken de communicatie van hond tot hond. geschikte honden om goed mee te socialiseren omdat ze goed in balans zijn. Zo hoop ik zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, zodat zij weer kunnen genieten van het mooie wat een hond kan bieden

Sheba

De rust zelve. Ik leer jou hond op de juiste manier communiceren met andere honden.

Lyon

Altijd vrolijk en blij. Ik leer jou hond hoe hij sociaal moet zijn naar mens en dier.

Over ons

Wij zijn een kleine organisatie waarin een goede communicatie tussen mens en dier voorop staat.

Copyright ©2021 All rights reserved | Website gemaakt en gehost bij Triniti