Hondentraining : Haal meer uit de relatie tussen jou en je hond

Een goede basis voor zowel baas als hond maakt het samen zijn een stuk fijner en veiliger! Zo kan er altijd gewerkt worden aan eventueel ongewenst gedrag. Maar dit hoeft niet altijd een rede te zijn om op hondentraining te gaan.

Een goede basis voor zowel baas als hond maakt het samen zijn een stuk fijner en veiliger. Ook op een latere leeftijd is er nog genoeg om te trainen en eventueel ongewenst gedrag op te lossen. Wij helpen jullie de band te versterken en elkaar beter te bergijpen. Een aantal voorbeelden van ongewenst gedrag waar we jullie mee kunnen helpen zijn:

- Onzekerheid

- Verlatingsangst

- Uitvalgedrag naar mensen of honden

- Trekken aan de riem

- Niet willen luisteren of niet komen wanneer je roept

- Niet los kunnen lopen

- Basiscommando’s

- Overmatig blaffen 

-Tegen mensen opspringen

Er is niet altijd ongewenst gedrag nodig om aan hondetraining te beginnen. Soms heb je al een goede relatie met jouw hond, maar wil je graag meer leren, bijvoorbeeld wat links en rechts is. Wil je doggydance of speurtraining doen of doe je liever nog iets actievers met je hond? Dan is bijvoorbeeld canicross, bikejoring, skeeleren of agility echt iets voor jullie. Wil jij weten wat het beste bij jullie past? Wij helpen je bij het vinden van jullie talent!


Prijs: € 55,00

Duur Sessie
60 minuten
Los consult
€ 55,-
1e consult
20% korting
5 sessies
€ 270,-
sheba en andere hond

Over ons

Wij zijn een kleine organisatie waarin een goede communicatie tussen mens en dier voorop staat.

Copyright ©2023 All rights reserved | Website gemaakt en gehost door Triniti Solutions